Jest jeszcze skrypt, który używa grasemonkey (dodatek do firefoxa). Dzięki niemu straciłem prawie 60 mld, bo transakcje nie dochodziły do skutku i w nowym dniu szlag trafiał kupione ulice i kasę i score...

Trzeba kuna uważać.

Teraz tęsknię za moim lvl 6

AAALLEEEEE...
Znalazłem na to sposób. Znaczy na skrypty pomagające. Tylko nie wiem, czy czasami nie jest tak, że skrypty nie mają nic do kart z podatkami. Wydaje mi się, iż to bardziej zależy od ilości gotówki na koncie. Zauważyłem, iż jeżeli ma się około 500 mln gotówki na koncie karty z podatkami właściwie się nie pojawiają i to nawet korzystając ze skryptu. Raz miałem "przyjemność" stracić 300 mln, ale zabudowałem prawie 3 3mln ulice bez straty kasy na podatki. Tak więc to zdecydowanie mniej.
Sposób, który znalazłem jest nieco kontrowersyjny, więc nie będę podawał tu linków. Zainteresowanych odeślę do googla. Jest coś takiego jak msc bank... Niektórzy uważają to za oszustwo podchodzące pod posiadanie wielu kont, natomiast inni zdecydowanie mówią, iż nic takiego nie ma, bo przecież spokojnie możesz się dogadać z kumplem, że będziecie tak sobie nawzajem robić. Chodzi o to, żeby składać oferty na ulice (pamiętaj, że masz ich tylko 10 dziennie) i przez to mieć mniej kasy na koncie (mniejsze ryzyko karty z podatkiem). Jak kasy zabraknie, to można ją wycofać bez konsekwencji.
Jak mówię - sposób kontrowersyjny, ale działa.